YRITYS

Eurofacts Oy on Suomen vanhin Public Affairs -palveluihin erikoistunut konsulttitoimisto. Palvelemme yrityksiä, julkisen sektorin toimijoita ja järjestöjä edunvalvontaan, lobbaukseen, sidosryhmäsuhteisiin sekä viestintään liittyvissä toimeksiannoissa. Toimintamme keskittyy erityisesti Helsinkiin, Brysseliin, Pietariin ja Moskovaan.

Tavoitteenamme on vahvistaa asiakkaidemme viestinnällisiä valmiuksia sekä edunvalvonnan kilpailukykyä päätöksenteon ja säädösvalmistelun kaikilla tasoilla. Vahvuutenamme ovat politiikan prosessiymmärrys, suomalaisen ja kansainvälisen regulaatioympäristön tuntemus, laajat verkostot sekä 25 vuoden kokemus Public Affairs -toimialalta. Tarjoamme asiakkaiden käyttöön vahvan viestinnällisen osaamisen ja kattavat mediasuhteet.

Toimimme itsenäisenä osana kansainvälistä FleishmanHillard-viestintäketjua. Venäjällä asiakkaitamme palvelevat Eurofactsin paikallinen henkilöstö Pietarissa ja Moskovassa.

Olemme ensimmäisenä suomalaisena toimijana allekirjoittaneet vuonna 1996 European Public Affairs Consultancies Association EPACA:n edunvalvonnan eettiset menettelytapasäännöt, joihin olemme sitoutuneet kaikessa toiminnassamme.