Arkadian rappusilla #6 - Suvi Mäkeläinen

Suvi Mäkeläinen on 24-vuotias Keskustanuorten puheenjohtaja ja Tampereen kaupunginhallituksen jäsen. Hän on ehdolla eduskuntaan Keskustan listalta Pirkanmaan vaalipiiristä.

Pienellä paikkakunnalla kasvanut Suvi osallistui ensimmäisiin kuntavaaleihinsa vielä lukio-opiskelun aikana. Hänen mielestään toisista välittäminen on kaiken lähtökohta elämässä, niin myös politiikassa.

Arkadian rappusilla #5 - Samuli Voutila

Samuli Voutila on yrittäjä, kaupunginvaltuutettu Kuopiossa ja eduskuntavaaliehdokas Savo-Karjalan vaalipiirissä. Hän toimi Perussuomalaisten Nuorten puheenjohtajana vuosina 2017–2018.

Arkadian rappusilla -podcastissa keskustelimme Samulin kanssa yrittäjyydestä, maanpuolustuksesta sekä mm. suomalaisuuden ja isänmaallisuuden merkityksestä.

Arkadian rappusilla #4 - Mikkel Näkkäläjärvi

Demarinuorten puheenjohtaja Mikkel Näkkäläjärvi on maailmankansalainen Lapista. Hän on ehdolla eurovaaleissa 2019.

Arkadian rappusilla -podcastin neljännessä jaksossa keskustellaan Mikkelin poliittisesta urasta, ehdokkuudesta Eeva-lehden Vuoden seksikkäin mies -äänestyksessä, nuoruuden kokemuksista poronhoidon parissa Inarissa ja rakkaudesta luontoon ja corgi-koiriin. 

Arkadian rappusilla #3 - Fatim Diarra

Vihreä, liberaali, feministi, stadilainen, intohimoinen kaupungin rakastaja. Näitä kaikkia on Fatim Diarra.

Arkadian rappusilla podcastin kolmannen jakson vieraana on poliitikko, jota ei pelota maahanmuuttajat tai homot, vaan ainoastaan taantumuksellinen politiikka.

Arkadian rappusilla #2 - Aki Ruotsala

Mies otsikoiden takana. Kuka on poliitikko ja Pori Jazzin kuuluisa toimitusjohtaja (päivääkään jälkimmäistä tehtävää hoitamatta) Aki Ruotsala - ja aikooko hän astua Arkadian rappusille?

Akin mukaan keskustelun aikana hän huomasi miettivänsä vaikuttamista aika henkilökohtaisella ja vähän filosofisellakin tasolla.

Arkadian rappusilla #1 - Henrik Vuornos

Ketkä ovat Arkadian rappusilla? Kuuntele meidän podcastimme ja tutustu ensimmäisessä jaksossamme Kokoomusnuorten pj Henrik Vuornoskseen.

Minkälainen tulevaisuus sorvautuisi Henrikin pajalta?

Arkadia 2019 – Kiinteistöliitto & Rakennusteollisuus RT

Kiinteistöliiton ja Rakennusteollisuus RT:n Asuminen ensi vaalikaudella – reunaehtoja ja muutospaineita -tilaisuus 16.1.2019

Arkadia 2019 – MTK

MTK:n Puutaheinää – tulevaisuuden kasvualat Suomessa -tilaisuus 7.11.2018