Vaikuttaminen

Jos etsit näkemystä ja olet valmis kilpailemaan – olet oikeassa paikassa.

Autamme asiakkaitamme terävöittämään strategiset tavoitteensa. Muodostamme yhdessä asiakkaamme kanssa näkemyksen siitä, mitä on tehtävä, sanottava, missä, milloin ja kenen kanssa. Meille edunvalvonnan on oltava tuloksellista. Sen hyvä tai heikko hoitaminen näkyy tilinpäätöksen viimeisellä rivillä.

Eurofactsin edunvalvontapalvelut perustuvat kestäviin argumentteihin, faktoihin, yhteiskunnallisen tilannekuvaan sekä liiketoiminnalliseen ymmärrykseen. Autamme asiakkaitamme tuomaan näkökulmansa ja osaamisensa päättäjien tietoon. Perustamme vaikuttamisen tarkistettuihin ja luotettaviin faktoihin, emme henkilösuhteisiin. Toimimme neuvonantajina ja tarvittaessa myös viestinviejinä matkalla kohti parempia päätöksiä.

Edunvalvonta on meille pitkää peliä kohti parempia päätöksiä. Hyvä lobbaus on pitkäjänteistä strategista työtä, rakentavaa vuoropuhelua ja kumppanuuksien rakentamisesta. Lobbaus on olennainen osa toimivaa demokratiaa. Hyvän yrityksen tulisi vaikuttaa päätöksentekoon, jakaa tietoa ja auttaa päättäjiä tekemään kestäviä ja perusteltuja päätöksiä.

Toimintatapamme on standardoitu. Edunvalvonnan asiakkaamme tietävät, mitä tapahtuu, milloin ja miten.