Näkemykseen perustuvaa palvelua Suomessa ja Pohjois-Euroopassa

Autamme yrityksiä, julkisen sektorin organisaatioita ja yhdistyksiä menestymään Suomessa ja muualla Pohjois-Euroopassa. Eurofacts tarjoaa Suomessa kaikkia palveluitaan. Toimimme suoraan ja pitkäaikaisten kumppaneidemme kautta myös muissa Pohjois-Euroopan maissa.

Pitkän historiamme siivittämänä tunnemme erinomaisesti suomalaisen yhteiskunnan, liike-elämän ja mediakentän. Kaikki kotimarkkinoidemme palvelut perustuvat paikalliseen näkemykseen ja ymmärrykseen. Asiakkaamme saavat meiltä käyttöönsä perustellun näkemyksen ja kattavat toteutuspalvelut. 

Olemme läsnä ja asiakkaidemme kumppani.

Suomalaista erikoisalaamme ovat toimeksiannot, jotka liittyvät kilpailuun. Toinen erikoisalamme ovat ulkomaiset liike-elämän toimijat Suomessa. Ulkomaiset omistajat ja liikkeenjohtajat kokevat erityisesti suomalaisen korporatiivisen edunvalvontamallin vaikeaksi. Vahvat liitot ja keskusjärjestöt työntekijä- ja työnantajapuolella vaikeuttavat päätöksentekoon osallistumista. Autamme ulkomaisia liike-elämän toimijoita sisään suomalaiseen yhteiskuntaan ja saamaan äänensä kuuluviin.