Luottamuksellisesti ja luotettavasti

Neuvomme vaikuttamisen ja viestinnän eri tilanteissa yritysten ylintä johtoa, julkisia toimijoita ja järjestöjä. Palvelumme ulottuvat viestinnän strategisesta suunnittelusta käytännön viestintäongelmien ratkaisuihin sekä vaikuttamiseen ja lobbaukseen. Yhdistämme viestinnälliseen ja yhteiskunnalliseen ymmärrykseemme lainsäädännöllisen osaamisen. Luotettavuus tarkoittaa standardoituja toimintatapoja. Asiakkaamme tietävät, mitä saavat.

Vaikuttaminen

Vaikuta yhteiskunnalliseen päätöksentekoon. Eurofactsin vaikuttajaviestintä perustuu koeteltuun tietoon ja luottamukselliseen asiakassuhteeseen.

Viestintä

Kestävälle pohjalle suunniteltu viestintä on tuloksellista ja tukee koko organisaation toimintaa sekä tavoitteita. Sparraamme ja teemme valmiita sisältöjä. Tiedät aina, mitä tapahtuu.

Johdon konsultointi

Kokonaisvaltainen johdon konsultointi tarkoittaa tukea strategisesta suunnittelusta aina operatiiviseen toimintaan ja toteutukseen asti.

 

Suomi ja Pohjois-Eurooppa

Olemme Suomen pitkäikäisin edunvalvonnan ja viestinnän yksityinen toimija. Verkostomme kautta hoidamme toimeksiantoja myös muihin Pohjois-Euroopan maihin liittyen. Kotimaisten asiakkaiden lisäksi autamme ulkomaisia yrityksiä.

Euroopan unioni

Avustamme asiakkaitamme EU-tason päätöksentekoon liittyvän edunvalvonnan kanssa. Tuotamme informaatiota asiakkaidemme käyttöön sekä avustamme aktiivisessa vaikuttamisessa.

Venäjä

Avaamme ovet venäläiseen päätöksentekoon, verkostoihin ja päättäjien luo. Autamme asiakkaitamme esimerkiksi investointien ja lupaprosessien kanssa.